Singur împotriva partidului. „Copile, nu te pune cu ei că te vor face praf!”

23 nov. 2020
1 286 989 Vizionare

Ovidiu Ianculescu este inginer și, la numai 36 de ani, a ajuns directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș, o instituție cu peste 400 de angajați, care gestionează infrastructura de apă din șase județe. Nu a fost niciodată membru al unui partid politic și și-a câștigat funcția exclusiv pe baza pregătirii profesionale: a terminat o facultatea de construcții hidrotehnice, a condus șantiere și a dat un concurs pentru care a fost nevoit să stăpânească o bibliografie stufoasă și sute de pagini de legislație.
La începutul acestui an, după ce conducerea Apelor Române a fost preluată de liberalul Ervin Molnar, Ianculescu s-a trezit cu trimișii acestuia în birou: i s-a pus în față o coală albă și i s-a cerut să-și dea demisia pentru că postul său era promis unui membru PNL. Ovidiu Ianculescu s-a consultat cu colegii mai experimentați și cu un avocat, dar toți i-au spus același lucru: „Copile, astea sunt vremurile. Nu te pune cu partidul aflat la putere, că te vor face praf”. Așa că și-a dat demisia.
Când a ajuns acasă, Ianculescu a fost întrebat de fiul său de șase ani de ce și-a pierdut funcția și n-a știut ce să-i spună. Atunci și-a dat seama că nu vrea să țină capul plecat și s-a hotărât să riposteze.
Mărturia lui ne arată cum funcționează, de fapt, depolitizarea instituțiilor publice promisă de Ludovic Orban în momentul preluării mandatului de prim-ministru: în domeniul gospodăririi apelor, 13 membri PNL fără nicio expertiză în domeniu au primit funcții de directori în ultima perioadă.
Dintre toți profesioniștii dați la o parte pentru a le face loc membrilor de partid, Ovidiu Ianculescu este singurul care a avut curaj să vorbească.
-------------------------
Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public. Puteți susține proiectul Recorder printr-o donație aici recorder.ro/sustine/
sau aici: www.patreon.com/recorder
Mai multe clipuri produse de noi sunt pe:
site: www.recorder.ro
pagina noastră de Facebook facebook.com/myrecorder/
contul de Instagram instagram.com/recorder.ro/

Comentarii
 • Conținutul nostru este gratuit, însă n-ar fi posibil fără oameni care plătesc pentru el. Salariile jurnaliștilor, deplasările în țară și toate celelalte cheltuieli necesare pentru funcționarea unei redacții sunt susținute din donațiile cititorilor. Ne poți susține aici: bit.ly/35XjUEU. Sau direct prin opțiunea de membership disponibilă în ROones: roones.info/one/hDQ6nYN6XyRU-8IEgbym1g.htmljoin

  RecorderRecorderAcum lună
  • Sterge

   Moisii IvanMoisii IvanAcum 12 Zile
  • A dat afară om cu studii si a băgat altul care habar nu are cei de capul lui Rușine Statului Român indiferent de ce se va întâmpla vă susținem

   Renato BucurestiRenato BucurestiAcum 25 Zile
  • @L. B. numai că cel în cauza dată, nu era membru al vreunui partid. Despre asta ce mai zici?

   Atreides PaulAtreides PaulAcum 27 Zile
  • @L. B. Da l a reținut în instituție,deoarece actualul director fiind incapabil are nevoie de el.Dacă trăiam într o țară normală trebuia organizat un concurs cu participarea specialiștilor din toate partidele,deoarece este un post cu mare responsalitate.Asta i România ,cum se schimbă partidele sec schimbă şi persoanele,astfel țară funcționează ,,foarte bine''

   Buni BuniBuni BuniAcum lună
  • @L. B. i

   Ileana ElenaIleana ElenaAcum lună
 • Eu cred ca trebue sa iti faci o programare pentru audienta cu presedintele tarii si trinteste-eo in fata , zii sa iti explice de ce in o tara democratica se sustine gruparile . Cika sa mergem in uniunea europeana ! Pai ce diferenta de rusii?

  Anatol ZghereaAnatol ZghereaAcum o Zi
 • Ne-am saturat de ,,numitii,, partidelor si de aceste partide care au facut atata rau Romaniei de 30 de ani incoace.Vrem schimbarea situatiei din aceasta tara.Vrem meritocratie ,democratie directa si nu participativa prin acesti indivizi hoti fara sentimente pentru patrie si natiunea romana.

  Floriana StaicuFloriana StaicuAcum 2 Zile
 • Așa se întâmplă cu noi cei umili și cinstiți... Nevoiți să plecăm în alte țări pentru un trai mai bun... Ne-au vândut țara dar cu speranța în Dumnezeu mergem înainte... Dumnezeu să te ajute🙏♥️

  Anuta AileniAnuta AileniAcum 2 Zile
 • Săraca țară bogată România condusă de Antihristi 😪😪😪

  Anuta AileniAnuta AileniAcum 2 Zile
 • Cu derbedeii ăștia pe care i-ați aratat, in mod sigur ne va lua apa cu totul! Sa ne ferească Dumnezeu sa cedeze vreun baraj, ca pe jegurile astea chiar nu le va interesa, pentru ca habar nu au ce înseamnă Apele Romane! Sunt niste neica nimeni parașutați pe funcții. Jos pnl! !!Jos orban!!!

  Lucica AlexeLucica AlexeAcum 2 Zile
 • Cine credeti ca au dat dislike la un asemenea reportaj ? numai pnl-istii !!!!!

  Codres DacianCodres DacianAcum 2 Zile
 • Care este situatia actuala a lui Ovidiu Ianculescu? Adica, dupa ce s a pus cu baietii, ce a patit? Cum a ajuns? Multumesc!

  Alex TudorAlex TudorAcum 3 Zile
 • Doamne,cu ce director a fost inlocuit omul asta,nu stie pe ce lume se afla!Guvernul asta o sa distruga tara!Jos cu ei !La puscarie!!!!

  Guţă MafeotuGuţă MafeotuAcum 3 Zile
 • Declar război României. Oameni ca Ianculescu vor fi amintiți, iar oameni ca Ervin vor fi împușcați. Propun o revoltă și un marș către capitală!

  Andrej02Andrej02Acum 3 Zile
 • Cata,magarie!Jegurile astea din pnl ,ii criticau pe cei din psd ca faceau si dregeau,dar acum ca sunt la,,aparat,, au uitat,fac la fel,niste javre!Orban ,urla ca trebuie pusi in functii oameni competenti,de unde astfel de oameni la ei in partid?Sunt cu totii niste analfabeti?Ca drept dovada,acel director pe care l-ati aratat!

  Guţă MafeotuGuţă MafeotuAcum 3 Zile
 • rusine mare , fratilor, rusine, nimeni nu este Dumnezeu....

  Aurelia GrosuAurelia GrosuAcum 3 Zile
 • Toți o apa si un pământ hristosu mamii lor de hoti si papagali , au ei instrumente...nu ati avea si vii access de plumb cu a avut ceasca

  Andrei NeculaAndrei NeculaAcum 3 Zile
 • asta se intanpla si in ocident de sute de ani chiar si aici unde romani cred ca democratia troneaza englezoi au si o zicala dar adevarata si suna cam asa "It's Not What You Know. It's Who You Know"

  Daniel patruleiDaniel patruleiAcum 4 Zile
 • E plină țara de javre inculte puse în funcții înalte și la stat și la privat. Un om cu studii superioare este un sclav al acestor inculți...

  Neacsu DanutNeacsu DanutAcum 5 Zile
 • Incearca in domeniul privat, acolo sansele sunt mai mari sa fii evaluat dupa competente. La stat asa a fost intotdeauna si asa va ramane inca mult timp. Colegii, sfatuitorii tai au dreptate, astia ar fi in stare chiar sa sparga un dig si apoi sa te bage la parnaie, daca le stai in drum. Daca ai familie si nu ai legaturi puternice care sa aiba un interes compatibil cu interesul tau, nu prea merita sa pornesti un razboi contra lor. Te va consuma la maxim, trebuie sa stai cu garda sus tot timpul si dupa un timp oboseala si exterminarea va cauza o greseala comisa. Nu merita, chiar. Oricum, ai facut foarte bine, ca ai publicat cazul, la un moment dat va avea efectul dorit. Capul sus si iti doresc mult noroc

  Wei WangWei WangAcum 5 Zile
 • Dacă stam pe fb și ROones.... Asa ne trebuie

  Levente BarthaLevente BarthaAcum 6 Zile
 • De 30 ani ne mint fiecare politician porneşte cu mare elan să facă ordine în țară ,dar n-e mint din prima zi cu mâna pe biblie.....

  Dénes ForikaDénes ForikaAcum 6 Zile
 • Si se mira idiotii astia de ce pleaca toti oamenii cu pregatire profesionala prin alte tari.

  Mr.Super-CrocodileMr.Super-CrocodileAcum 6 Zile
 • Respect Recorder! Si respect oamenilor care au rămas corecți!

  AndreeamhsAndreeamhsAcum 7 Zile
 • Rușine România!!!! Mi-e milă de cei care mor de foame și mi-e lehamite de cei care fură si trăiesc bine-mersi în palate

  AndreeamhsAndreeamhsAcum 7 Zile
 • " in aparatele alea care bagi un' leu doi' " ahahhahaha combinatozaur omu'.

  Vlad ChiricaVlad ChiricaAcum 7 Zile
 • Ce ma scoate din sarite este "sfatul" avocatului. Aceeasi porcarie de sfat am avut-o de la doi avocati specializati pe fiscal intr-o speta cu ANAF, mult mai simpla adevarat dar pentru mine era la fel de nedreapta. In final mi-am facut singur documentarea, mi-am facut singur contestatiile, am continuat sa intreb si intre timp am gasit un consultat fiscal care m-a ajutat cu foarte multe detalii. Am mai consultat si un avocat pe contencios administrativ si eram absolut convins ca o sa cistig in instanta chiar daca m-ar fi costat. In final mi s-a dat dreptate dupa aproape un an de zile. Iar pentru cei doi avocati care initial au ales sa nu ma sustina, ba chiar au incercat sa ma descurcajeze impacuitor, nu am nimic altceva de spus.

  Dan DragutDan DragutAcum 7 Zile
 • Respect maxim!!!

  Marius ursMarius ursAcum 7 Zile
 • Nu am termeni care sa-i folosesc pt ăștea. Mai băiete (ca-mi poti fi copil) iti înțeleg suferinta dar noi romanii pana nu ne ducem la ,,fund " no sa ne revenim suntem slabi și fricoși ceia ce nu pot spune despre tine.Dumnezeu sa te ocrotească ca sigur la el iti este speranța.

  Nela PopoviciNela PopoviciAcum 7 Zile
 • omul asta era pregatit nu poti schimba asa ceva

  pietrodileo300pietrodileo300Acum 7 Zile
 • s-a dus dracu tara fratilor de aceia am plecat toti prin Italia si restul lumi ,din cauza coruptilor astia nenorociti

  pietrodileo300pietrodileo300Acum 7 Zile
 • Să nu vă pierdeți speranța domnul unde ați fost directot al apelor şi v-au dat afară,pentru că aveți competență,aveți incredere in Dumnezeu.

  Tuta PetreTuta PetreAcum 7 Zile
 • Ruşine ,domnul care a primit funcție ,nu ştie cine l-a pus director,păi politicul care asa a distrus această țară!

  Tuta PetreTuta PetreAcum 7 Zile
 • Lăsați mintile deștepte sa lucreze acolo unde merita

  Pușa PalcuPușa PalcuAcum 7 Zile
 • Te respect omule ! Si jegurile sa mora .

  ian Haiducian HaiducAcum 8 Zile
 • Nu mai scapam de acest sistem infect!

  BesteDeutscheVideoBesteDeutscheVideoAcum 8 Zile
 • Am lucrat 4 ani in Hanesti/Botosani fara sa stiu ca nu am carte de munca!!!.

  florin nemesflorin nemesAcum 8 Zile
 • Ce amuzant a fost acel moment in care Recoder si USR+ si-au dat seama ca "reportajele" astea manipulatoare, care fac parte din masina de propaganda a USR+, ar fi trebuit sa fure manipulant votantii PNL spre a vota USR+, dar de fapt i-au indreptat spre AUR :))))))))))))))))))) Degeaba esti inteligent, daca nu esti intelept!

  Mircea N.Mircea N.Acum 8 Zile
 • Rrespect, Recorder ! Admir curajul vostru !

  Marius SMarius SAcum 9 Zile
 • Au pus toți proștii la conduceri cheie in loc să pună oameni care au învățat în domeniu ani de zile , nenorocitilor de spagari , niciodată nu își v-a reveni țara cu acești hoți , faceți apel la drepturile omului , imi pare rău , rău de dv , succes !!!

  Orhan GafarOrhan GafarAcum 9 Zile
 • Adevăr s-a grăit, putini cunosc s-au cred în acest adevăr. Minciună și frazai totul creiat de ei banditi.

  bartolomeu2050bartolomeu2050Acum 9 Zile
 • Doamnelor si domnilor, faceti cunostiinta cu adevarata fata a partidului PNL, partidul talharilor, hotilor si criminalilor la fel ca toate celelalte partide aflate in parlament pana si in ziua de astazi. Parlamentul nostru este irecuperabil din toata mizeria in care acesti nenorociti l-au scufundat! Si nu numai asta, dar pe deasupra mai apar si partide salvatoare de extrema dreapta precum AUR, ca noi de extremisti si maniaci avem nevoie la cârma tarii, care sa incite lumea proasta la proteste gen circuri si care sa creeze si mai multa confuzie sau ignoranta din partea poporului. Se va ajunge la haos daca cei constienti de astfel de nelegiuri nu vom pune caramida cu caramida pentru a construi un partid nou, tanar cu o viziune benefica pentru tara. Asta este tara noastra la momentul actual dragi romani! Tara hotilor si maniacilor obsedati de putere si cu ei se apune intunericul peste tot alaiul atat intelectual cat si muncitoresc al neamului romanesc. Desteapta-te romane! Sa traiti!

  Altaz MikaelAltaz MikaelAcum 10 Zile
 • Romania lucrului bine facut 🤮

  Nik NikNik NikAcum 10 Zile
 • BRAVOO domnu journalist si va spun mersi pentru curajul carel aveti sa va pazeasca Dumnezeu si cit mai egzista asa jurnalisti dreptatia va invinje bravo si Doamne ajuta

  Tatiana MusteataTatiana MusteataAcum 10 Zile
 • Sa fi HITMAN in Romania nu te-ai plictisii deloc :))). Pana termini cu un partid, pare altul :)))

  OvertachOvertachAcum 11 Zile
 • Felicitari pentru articole ...

  Ştiri De ActualitateŞtiri De ActualitateAcum 11 Zile
 • Așa ceva n-am văzut/auzit niciodată! Inadmisibil!!! 🤮🤮🤮

  Marcu PopanMarcu PopanAcum 11 Zile
 • Cata ipocrizie, mi-e rau

  silchas ruinsilchas ruinAcum 12 Zile
 • Ce ne mai puteti spune???

  Marijana KristianMarijana KristianAcum 12 Zile
 • Români vã,va pedespi

  Ioan CîrciumaruIoan CîrciumaruAcum 12 Zile
 • se fac pregateli de otravirea apelor , a populatiei de fraieri nici nu va puteti imagina ce va asteapta..

  Ari VeronicaAri VeronicaAcum 13 Zile
 • Cind votați ginditiva bine la acest video OMUL POTRIVIT IN LOCUL POTRIVIT. era o gluma ce bine i se potrivește acest post la PROST

  IOAN ADRIAN TAUTIOAN ADRIAN TAUTAcum 13 Zile
 • ROMANIA TREZESTE-TE

  Ovidiu ZarzuOvidiu ZarzuAcum 13 Zile
 • Ce întrebări grele ia pus😂😂😂😂😂 la făcut praf

  lukas Lukelukas LukeAcum 13 Zile
 • Critici ample ca romanii nu au iesit la vot ,eu am fost de dreapta dar acum chiar mi-am pierdut busola din pacate pentru totdeauna !

  ioan morariuioan morariuAcum 14 Zile
 • WoW,da ce pregătire are noul director!!La următoarele alegeri votez UDMR,cred ca sunt mai buni decât PNL,PSD și alte mizerii de partide care au venit după 6 decembrie!

  Adrian XxxAdrian XxxAcum 14 Zile
 • 770 dislike sunt de la PNL si PSD ! Nu va e rusine deloc ??? Cat trebuie sa mai furati din tara asta ??? Intreb doar, sa stim si noi daca aveti o limita !!! Priviti spre cer ca cineva va vede!!! Vorba vina; roata cat de patrata este se va intoarce ea odata !!! RUSINE !!!

  Constantin CosminConstantin CosminAcum 15 Zile
 • pa cine sa votezi la pnl ? esalonul 2 din secu fosti in pdl ?

  123aegis123aegisAcum 15 Zile
 • Cine credea că PNL este un partid de sfinți se Înșeală. E la fel de corupt ca PSD numai că este susținut de puterile vestice. Întrebarea mea este: de ce trebuie sa ne afiliem partidelor “de tradiție” unde corupția este in sânge? Soluția este ca toți cei competentei sa se “alieze” in noi partide care sa le îndepărteze pe cele vechi si care sa admită noi membrii pe criterii de competentă, fără sa le permită vechilor baroni sa migreze către noile partide.

  Christian MingaChristian MingaAcum 15 Zile
 • Cand o semianalfabeta, marca Pisde, ajunge prim ministru in ROMANIA si nimeni nu face nimic vitorul este acesta. Muschii si prostia baga spaima in ROMANIA. Moie tuturor politicienilor care doar fura si dorm in fotolii bine platiti de populatia spalata pe creier. Jeguri umane, puscariasi, inapoiati mintali. Seful unui MARE PARTID la un loc cu ciclopii fara creier din puscarii. Le doresc tuturor sa-l urmeze in 2021.

  S OCS OCAcum 16 Zile
 • BRAVO RECORDER

  Popa Sorin MihaiPopa Sorin MihaiAcum 16 Zile
 • PNL = NAZISTI TREBUIE DISFINTATI PNL ANONIMUS

  Popa Sorin MihaiPopa Sorin MihaiAcum 16 Zile
 • Domnul Dumnezu o sa faca dreptate cu privire la cauza ta !!! Te apreciezi din toate punctele de vedere dute inainte !!!

  VelPlac veleVelPlac veleAcum 16 Zile
 • Și atunci? Să mergem la vot să ce? Binențeles așa a fost și va rămâne țara asta...

  Chirila AdrianChirila AdrianAcum 17 Zile
 • Cat profesionalism pe voi , Top Recorder!

  KERA SHOWKERA SHOWAcum 17 Zile
 • D le , , nu a ti înțeles nimic din aceasta viata și poate va meritați soarta , , Deci P,N,L, are modul sau de recrutare a cadrelor , , LA București ca si in alte localități, , apreciați au fost cei care au fost f, activi la protestele organizate de straini in baza cărora au ajuns , , acum pentru un timp scurt la putere , , DECI la Sibiu toata floarea care le au curs mucii la ușile P,S,D, ULUI vezi doamne PICHETAU , , sediul P,S,D, , , au cerut un reprezentant la vârful partidului , , La buc , lumea interlopa care aruncau cu pungi de fecale , de urina de buc de asfalt , de pietroaie precis au reprezentant la vârf, , toti cei care si au vândut omenia si demnitatea de om și au trecut la P,N,L, la motiunea de cenzura , acum au posturi grase , , , Gen , , d l CAMPEANU sau d l CONSTANTIN , care cel mai bine i l descrie ADRIAN PORUMBOIU , , , ASA CA CE SA ASTEPTAM DE LA ACEST PARTID , , ?????? De unde oameni competenți, ???? , cu asa metode de promovare , STITI D VS , , UNUL , , UNU SINGUR CA LUMEA , SI DE OMENIE , ???? Câteva luni tot trebuie sa mai strângem din dinți , nu avem ce face , ,, DAR cred , , , , sunt convins , , , ca cu toate ca au in spate straini rapace , , hoti si , , extrem de OBRAZNICI nu au ce face și vrând, nevrând se duc după P,N,T,C,D, si P,M,P, sunt sigur , dar putina răbdare, , , Acest comentariu civilizat este opinia mea personala de ROMAN cu demnitate , , in tara mea natala

  Mahmud 1Mahmud 1Acum 17 Zile
 • Mafiaaaaaaaaaaaaaa!!

  AlveisAlveisAcum 18 Zile
 • Vai omule ma doare sufletul pentru time, eu personal ca nu am avut pe nimeni am fost marginalizat si o trebuit sa plec in strainatate

  ion luckion luckAcum 18 Zile
 • Ceva noutăți , a luat cineva atitudine datorită acestui reportaj, a revenit pe post domnul inginer ? Am văzut o conferința de presa cu președintele României , in care o doamna reporter i-a adus la cunoștința președintelui despre conținutul acestui reportaj, dar ........ ?

  Rusu CatalinRusu CatalinAcum 18 Zile
 • Adio PNL!!!

  Maria MaximMaria MaximAcum 18 Zile
 • am vazut clipul tau din greseala... aici pe youtube.... e trist...., fara speranta... imi pare rau pt tine... imi pare rau sa vad ca inca suntem condusi de comunisti...! sunt fara cuvinte!!! speram mereu la mai bine dar sincer.... cu tristete in suflet cred ca o sa mai dureze cel putin 3/4 generatii pana o sa incepem sa vedem o schimbare (cel putin asa imi place sa cred). am 31 de ani si nu am multa scoala din pacate... am 10 clase! multe chestii ma depasesc... primele 30 d sec. din clipul tau m au facut sa ma uit la el si m a lasat fara cuvinte... stiam ca asa merge treaba pe la noi... ne am convis! unul dintre cele mai bune exemple ( chiar daca este de acum ceva timp ) este fostul Prim ministru al Romaniei Doamna Viorica Vasilica Dancila! sincer mi se pare o foarte buna comparatie cu cazul tau! imi pare rau sa vad ca se intampla asta! iti doresc numai bine si sper ca oameni ca tine sa ajunca acolo unde trebuie sa ajunca cuadevarat si sa reuseasca sa puna in practica catusi de putin ceea ce au invatat la SCOALA! succes!

  Robert AnghelRobert AnghelAcum 19 Zile
 • Păcat de persoana asta ,oameni ca el sunt foarte putini in România ,sistemul in România este condus de hoți și oameni corupți

  vlad Dracuvlad DracuAcum 19 Zile
 • 28 ani de penele cu 20 ani pesede*( ca tot au platit ei securisti sa dea pe facebook minciuni ca pesedeul a condus mai mult tara....)*

  🙂Bendgy1🙂Bendgy1Acum 20 Zile
 • Asta e tara in csre traim

  Remus Adrian CraciunRemus Adrian CraciunAcum 20 Zile
 • Trebuie o institutie de patrioti, sustinuta de popor, care sa lucreze pentru incarcerarea oamenilor din partidele de hoti.

  Corduneanu ClaudiuCorduneanu ClaudiuAcum 20 Zile
 • România !!!!!!TREZESTE-TE!!!!!!😭😭😭

  Messi BCNMessi BCNAcum 21 o Zi
 • In momentul acesta, trebuie sa plec spre Romania, frunzarind pe aici am dat si de postarea aceasta , ma impresionat enorm , dar sunt si dezamagit , dezamagit pentru ca noi romanii nu suntem un popor unit.

  Bogdan RusanBogdan RusanAcum 21 o Zi
 • eu am nimerit sa vomit !!!!

  1 LABU AKI MEGNYERTE A SEGBERUGO BAJNOKSAGOT1 LABU AKI MEGNYERTE A SEGBERUGO BAJNOKSAGOTAcum 21 o Zi
 • Mergi pana-n panzele albe ca sa-ti prrotejezi drepturile. De la un tribunal din romania pana la tribunalul european. Au murit oameni in Revolutie, lumea trebuie sa isi aduca aminte de asta... in romania de 30 de ani este in continuare Comunism... Camuflat in Democratie... oameni creduli... din pacate. Imi pare rau pentru tine... cu orice clip de genul mi se spulbera inca o particica din dorinta de a ma intoarce in Tara...

  marius chiticarumarius chiticaruAcum 21 o Zi
 • Asta este nasu lui Orban la pus director, 🤮🤦‍♂️

  Livia BellaLivia BellaAcum 21 o Zi
  • Doamne ce a ajuns Romania cu, Orban, Iohannis, tataru si chelneri lor, bine zici Orbane voi toti derbedei jos cu voi. Vai, vai de viata de roman. Numa frumoasa nu mai ie viata romanasilor. 🙋‍♂️

   Livia BellaLivia BellaAcum 21 o Zi
 • PENIBIL!!! Multumim "Recorder". Intrebarea este si va subzista:"cu cine votam"??? REGE NU MAI AVEM-CA POATE AR FI FOST SANSA RATATA IN 1989!...

  Dinu AlexandruDinu AlexandruAcum 21 o Zi
 • Ne ați mai păcălit 4 ani următorul mandat la gunoi cu voi

  Gigi PanaGigi PanaAcum 21 o Zi
 • Adio PNL hoților

  Gigi PanaGigi PanaAcum 21 o Zi
 • Uitândumă la acest filmuleț mi-au dat lacrimile ....dacă mi zicea cineva nu credeam dar ...văzând cu ochii mei ce se întâmplă acestui Domn este de plâns în această țară.....pe acești oameni îi votam i-am votat i-am susținut și ne vinde și ne-au vândut ...hoți toți nenorociți ..puși la zid și omorâți pe toți așa ceva nu se poate ...

  Gigi PanaGigi PanaAcum 21 o Zi
 • La ce a fost director el ,la cucu srl...

  Concert FlautConcert FlautAcum 22 Zile
 • Facetile plangeri de abuz de putere...

  Concert FlautConcert FlautAcum 22 Zile
 • Nu te lasa pune pe Sosoaca pe iei...

  Concert FlautConcert FlautAcum 22 Zile
 • Ar trebui spanzurati...s au in teapa...

  Concert FlautConcert FlautAcum 22 Zile
 • mda... parca m-as antrena cu prastia cu luneta prin anumite partide... 90% din ele.

  George ZahariaGeorge ZahariaAcum 22 Zile
 • Dzeu să vă dea sănătate şi putere domnilor jurnalişti de la Recorder.Dzeu să vă ajute şi să vă păzească de tot răul .

  Ionut PopescuIonut PopescuAcum 22 Zile
 • NU ESTE POSIBIL ASA CEVA , DOMNUL ORBAN SE CONTRAZICE SINGUR,TOCMDI CE VORBEA CA NU AI PLAC NEPOTISMELE, CUMETRIILE E.T.C. SI A BAGAT UN INCONPETENT DIN PNL SI LA DAT PE ACEST OM AFARA... NU IMI VINE SA CRED CA TRAIM ASEMENEA TIMPURI

  Andrada NicolauAndrada NicolauAcum 22 Zile
 • NU ESTE POSIBIL ASA CEVA , DOMNUL ORBAN SE CONTRAZICE SINGUR,TOCMDI CE VORBEA CA NU AI PLAC NEPOTISMELE, CUMETRIILE E.T.C. SI A BAGAT UN INCONPETENT DIN PNL SI LA DAT PE ACEST OM AFARA... NU IMI VINE SA CRED CA TRAIM ASEMENEA TIMPURI

  Andrada NicolauAndrada NicolauAcum 22 Zile
 • Ceea ce e dureros in acest documentar e faptul ca avocatii,adica cei care trebuiau sa lupte pentru dreptatea si onoarea acestui om,au zis NU si chiar l-au descurajat!Ca sa nu mai vorbim de nevasta....Aici ne aflam:toata lumea vede faradelegea si toti intorc spatele!

  Emilio BuruchagaEmilio BuruchagaAcum 22 Zile
 • MESAJ DE DRAGOSTE DE LA ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU TATĂL PENTRU IUBITA LUI FIICĂ LUZ DE MARIA 22 MARTIE 2010 Poporul meu iubit: TOT CE A FOST CREAT A IEȘIT DIN MÂNA MEA. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să fie dificil pentru tine să fii copil al Dragostei Mele. Te iubesc, și Dragostea Mea rămâne vie și latentă în fiecare dintre voi. DE ACEEA, DACĂ VĂ POCĂIȚI, DACĂ DORIȚI CU ARDOARE SĂ FIȚI DRAGOSTEA MEA, O VEȚI OBȚINE, PENTRU CĂ PRIVIREA MEA AȘTEAPTĂ DOAR SĂ VADĂ ACEA DORINȚĂ ÎN VOI. Tot Cosmosul, în general, totul poartă Sigiliul Iubirii Mele. Centrul Iubirii Mele: Inima Mea locuiește pe Pământ. De aceea, tot ceea ce a ieșit din Mâna Mea, privește continuu spre Pământ, așteptând să primească Dragostea Mea. Aceasta este urgența apelurilor continue. Voi, copiii Mei, trebuie să dăruiți dragoste, să transmiteți dragoste, să fiți dragoste, să dați dragoste tuturor ceea ce a ieșit din Mâna Mea. Cosmosului îi este sete în acest moment, pentru dragostea poporului Meu. ESTE OBLIGAȚIA VOASTRĂ SĂ FIȚI INSTRUMENTE DE DRAGOSTE ȘI DE PACE. Multă armonie locuiește în voi; dorința de a fi instrumente de pace trebuie să locuiască în voi. Toată Creația își fixa privirea asupra copiilor Mei, așteptându-se să primească acea reciprocitate a iubirii. Tot ce am creat, a fost pentru voi; și acesta este momentul în care trebuie să întoarceți dragostea către toată creația. Voi trebuie să fiți mijlocitori ai dragostei pentru toată creația. Trebuie să vă transformați în acel magnet constant care atrage dragostea, care este conținută în tot ceea ce a ieșit din Mâna Mea, spre voi, și trebuie să vă întoarceți acea dragoste către tot Cosmosul. IUBIȚI: ÎN ACEST MOMENT TOTUL ATÂRNĂ DE UN FIR; ÎN ACEST MOMENT, CU O UȘOARĂ SUFLARE A GURII MELE, TOT COSMOSUL SE POATE AGITA, ȘI ÎN SCHIMBUL DIMINUĂRII EVENIMENTELOR PROFEȚITE DE-A LUNGUL ISTORIEI, ÎN SCHIMB CER PUȚINĂ DRAGOSTE, ȘI CHIAR ȘI AȘA, COPIII MEI CONTINUĂ SĂ REFUZE. De aceea, astăzi am vrut să subliniez vehement că Centrul Cosmosului este Pământul. Poporul meu iubit locuiește aici, chipul și asemănarea Mea. Și în tine ar trebui să-mi găsesc mulțumirea. În curând îți vei întoarce privirea spre Casa Mea, din cauza fricii. Și o vei face pentru momente scurte, pentru momente. Dar atunci egoismul uman se va întoarce cu din ce în ce mai multă forță. De aceea voi înșivă ați adus AVERTISMENTul asupra umanității în general. Va fi un moment de mare milă din Casa Mea, dar nu va fi suficient. Mintea umană va căuta în continuare să dea acestor momente ale Milei Mele o explicație științifică. Atunci îți voi da o mare Binecuvântare, lăsând un semn palpabil al Milei Mele, în MIRACOL. Și la aceasta, de asemenea, veți da o interpretare științifică, și vă veți întoarce împotriva Mea, împotriva Casei Mele. De aceea reiterez că eu sunt IUBIRE, că Dragostea Mea este infinită și nu are și nici nu va avea limite față de Poporul Meu, dar dreptatea va veni asupra voastră, atrasă de urâciunea poporului Meu și o pedeapsă va veni pentru toată omenirea. Veți trăi momente pe care Inima Mea nu le dorește, le atragi cu mare viteză și este IMINENT. Și pentru a confirma mila Mea infinită, îl voi trimite pe Fiul Meu din nou. Eu nu sunt un Tată care pedepsește; Sunt un Tată al Iubirii, atât de mult încât am delimitat fin tot ce a ieșit din Mâna Mea, am înfrumusețat ființa umană și ființa umană a acționat împotriva Voinței Mele. Astăzi, încă o dată, îi chem pe oamenii Mei credincioși să fie mijlocitori permanenți ai fraților și surorilor voastre, să trimită în mod constant dragoste către toată creația, chiar și către aceia care nici măcar nu vă imaginați că există. Copii iubiți: suferiți consecințele păcatului. Cupa a fost vărsată foarte mult, iar cel mai greu lucru urmează să vină. Pământul atârnă de un fir și tu știi asta. Dar conștiința celor care râd de chemările Casei Mele lipsește. De aceea vă îndemn să dublați eforturile și rugăciunea. Ați văzut deja cât de mult zilele s-au scurtat. Timpul este al Puterii Mele, și o fac să se grăbească pentru a nu pierde mai multe suflete. Totul se poate schimba într-o clipită a ochiului uman. Tot ceea ce a fost creat de Mâna Mea, a fost slăbit de mâna omului. Pământul se învârte repede și mai repede. Creația se simte grețos de păcatul omului. Creația mea strigă către Mine, face apel la armonie cu Casa Mea. Acesta este momentul în care omul trebuie să se justifice înaintea Tatălui său. Dar nu uitați că Dragostea Mea este infinită și Mila Mea ajunge mai departe decât cea în care mintea și inima umană pot ajunge. UITĂ-TE LA MINE, IUBEȘTE-MĂ, ROAGĂ-TE, INTERVINO, PENTRU CĂ ACEST TATĂ TE IUBEȘTE. PENTRU CĂ TU EȘTI CREAȚIA MÂINILOR MELE. Te binecuvântez, rămâi în Dragostea Mea. Te binecuvântez, să fii plin de Dragostea Mea. Fiți puternici, nu vă lăsați învinși de cei care nu Mă iubesc. ESTE DE DATORIA TA SĂ ÎNMULȚEȘTI DRAGOSTEA LA INFINIT, SĂ TE ROGI ȘI SĂ INTERVII, SĂ CAZI ÎN GENUNCHI, PENTRU CĂ TE VĂD; CAZI ÎN GENUNCHI, PENTRU CĂ TE VĂD. Tatăl tău Ceresc AVE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT AVE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT AVE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

  Ion OglindaIon OglindaAcum 22 Zile
 • Sper ca si.a dat demisia inteligentul asta! Si nu doar din postul ocupat intr.un mod de tot cacatul, ci si din politica...

  Nick MNick MAcum 23 Zile
 • Bravo faceți reportaje și descoperiți mitocaniile politice

  Vasile LeizeriucVasile LeizeriucAcum 23 Zile
 • reportajele sunt ok.dar de ce nu le etalati pe televiziuni publice.faceti sezizari la parchet.traducetiele in engleza sa vada toata europa ce tara de cacao suntem.ce jigodii ne conduc

  Iulian BildeaIulian BildeaAcum 23 Zile
 • Rusine PNL! Imi vreau voturile pana in 2020 inapoi.

  mony monikamony monikaAcum 23 Zile
 • "Eu, Ionut Cengher , pot sa fiu cel mai bun prieten al tau? "Dupa ce i-a luat locul de munca ocupat prin concurs ? Ce jigodie !!!A vrut el un post si nu a contat pe cine mazileste. Niste corupti politicienii ! Pentru ei competenta nu e un criteriu , iar institutiile statului sunt niste surse de sinecuri pentru protejatii lor. La gunoi si ei si protejatii lor. Uite de aia nu am mai votat PNL de 10 ani incoace. Nu am votat PSD niciodata, dar nici PNL nu mai votez pentru ca sunt exaaaaact la fel ca si ceilalti. Mars afara din viata politica.

  mony monikamony monikaAcum 23 Zile
 • Mai votați Eu nu votez pe nici unul RUSINE

  ❻亗MสRiสn亗❻亗MสRiสn亗Acum 23 Zile
 • Deci și PNL una zice alta face !!!lLa viitoarele alegeri nu va mai votez!!!

  Maria MaximMaria MaximAcum 23 Zile
 • Oamenii cu pregătire sunt dați afară și înlocuiți cu inculți !De aceea Romania nu progresează!!!!!

  Maria MaximMaria MaximAcum 23 Zile
 • Bravo Recorder! Tot respectul pentru ceea ce faceți!!!

  Maria MaximMaria MaximAcum 23 Zile
 • Vor veni ele alegerile.....

  Maria MaximMaria MaximAcum 23 Zile
ROones