Film creștin „Bate la ușă” | Cum să întâmpinăm revenirea Domnului Isus

31 oct. 2018
364 907 Vizionare

Biblia a profețit că Domnul va veni înaintea dezastrelor. Astăzi, dezastrele se produc unele după altele, așa că de ce unii oameni nu L-au întâmpinat încă pe Domnul? Înscrieți-vă într-unul dintre micile noastre grupuri pentru a găsi răspunsul.
chat.whatsapp.com/ICBji6ysB442PZ5WMB0YmX
Live Chat: bit.ly/2kRiUxo
Messenger : m.me/kingdomsalvationro?ref=YTB
Film creștin „Bate la ușă” | Cum să întâmpinăm revenirea Domnului Isus
Acum două mii de ani, Domnul Isus a profețit: „La miezul nopţii a răsunat un strigăt: «Iată mirele! Ieşiţi-i în întâmpinare!»” (Matei 25:6). (NTLR®) „Iată, Eu stau la uşă şi bat! Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el şi voi mânca cu el, şi el cu Mine” (Apocalipsa 3:20). (NTLR®) În ultimii 2000 mii de ani, cei credincioși Domnului au vegheat și au așteptat bătaia Lui în ușă. Așadar, cum va bate El la ușa omului când se întoarce? În zilele de pe urmă, unii oameni au mărturisit că Domnului Isus s-a întors - Dumnezeu Atotputernic întrupat - și că Își săvârșește lucrarea judecății din zilele de pe urmă. Această știre a cutremurat întreaga lume religioasă.
Yang Aiguang, protagonista filmului, a crezut zeci de ani în Domnul și întotdeauna s-a implicat cu entuziasm în muncă și predici, așteptând să întâmpine întoarcerea Domnului. Într-o zi, la ușa ei bat două necunoscute, care îi spun lui Yang Aiguang și soțului ei că Domnul Isus s-a întors și le împărtășesc cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic. Cei doi sunt adânc mișcați de cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, dar, pentru că Yang Aiguang a fost expusă înșelătoriilor, decepțiilor și rigorilor impuse de pastor și de bătrâni, le alungă pe cele două martore ale Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic. Cele două martore revin însă la ușa ei, în mai multe ocazii, și îi citesc lui Yang Aiguang cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, fiind mărturie lucrării lui Dumnezeu din zilele de pe urmă.
În acest timp, pastorul o perturbă și o stingherește pe Yang Aiguang în permanență, ea fiind în continuare nehotărâtă. Totuși, ascultând cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, Yang Aiguang ajunge să înțeleagă adevărul, reușind astfel să discearnă adevărul de înșelătoriile și zvonurile propagate de pastor și de bătrâni. Înțelege în cele din urmă cum bate Domnul la ușa oamenilor în timpul întoarcerii Sale în zilele de pe urmă și cum ar trebui să Îl întâmpinăm. Când lucrurile se limpezesc, în final, Yang Aiguang aude vocea lui Dumnezeu și recunoaște că Dumnezeu Atotputernic este cu adevărat întoarcerea Domnului Isus!
Vă rugăm să rețineți: toate videoclipurile de pe acest canal sunt disponibile pentru vizualizarea gratuită. Încărcarea, modificarea, denaturarea sau fragmentarea oricăror videoclipuri de pe canalul ROones al Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic de către orice persoană sau grup fără autorizație prealabilă este interzisă în mod expres. Biserica lui Dumnezeu Atotputernic își rezervă dreptul de a urmări toate despăgubirile legale în cazul vreunei încălcări a acestor termeni. Vă rugăm să ne contactați anticipat pentru a solicita difuzarea publică.
Conţinutul acestui video a fost tradus în întregime de către traducători profesionişti. Totuşi, datorită diferenţelor lingvistice etc., un număr mic de inexactităţi este inevitabil. Dacă descoperiţi oricare astfel de inexactităţi, vă rugăm să consultaţi versiunea originală în limba chineză şi să luaţi legătura cu noi pentru a ne informa.
Biserica lui Dumnezeu Atotputernic : ro.godfootsteps.org/videos.html
EVANGHELIA POGOR RII ÎMPĂRĂȚIEI : ro.kingdomsalvation.org/videos.html
Biserica lui Dumnezeu Atotputernic App : play.google.com/store/apps/details?id=org.godfootsteps.thechurchofalmightygod&hl=ro
Biserica lui Dumnezeu Atotputernic App : apple.co/2NIZh73
E-mail :contact.ro@kingdomsalvation.org
Contactați-ne: +33-76-62-34-276
#filmcrestin #DomnulIsus #isushristos

Comentarii
 • 🤗 legal

  sim que é issosim que é issoAcum 10 Zile
 • Domnul Isus, bate la ușă inimii tale! Te pocăiești azi?

  Inainteok OkInainteok OkAcum 14 Zile
 • Domnul Iisus Hristos ajuta-ne pe noi păcătoșii

  A RA RAcum lună
 • De cand este lumea sunt dezastre pe pamant.

  Ovidiu ScarlatOvidiu ScarlatAcum lună
 • Domnul Isus Hristos va venii pe nori de slavă!! 🙏🙏AMIN

  Andy AndreiAndy AndreiAcum lună
 • Domne ajută 🙏

  Soleda PleșuSoleda PleșuAcum lună
 • Cine este Iehova ?

  Peptanaru EugenPeptanaru EugenAcum 2 luni
 • Fraților și surorilor, mulțumim Atotputernicului Dumnezeu pentru mântuirea lui și mă trezesc. Acum două mii de ani, Domnul Isus a profețit: „Plângeți la miezul nopții”, mirele! Ieșiți și întâlniți-i! "(Matei 25: 6). (NTLR®)" Uite, stau la ușă și bat! Dacă cineva îmi aude vocea și îmi deschide ușa, eu voi intra și voi mânca cu el, iar el va mânca cu mine "(Apocalipsa 3:20). (NTLR®) În ultimii 2000 de ani, credincioșii au urmărit și așteptat atunci când se va întoarce, cum va bate la ușile oamenilor? În ultimele zile, unii oameni recunosc că s-au întors la Domnul Isus - întruparea lui Dumnezeu Atotputernic - și el este încercarea Lui făcut în ultimele zile. Această veste a șocat întreaga lume religioasă.

  xing yongxing yongAcum 2 luni
 • Dumnezeu este puterea si suveranitatea intregi omeniri

  Vasilecorchis VasilecorchisVasilecorchis VasilecorchisAcum 2 luni
 • Galateni 1:6-9 6Sunt surprins că vă întoarceţi atât de repede de la Cel Care v-a chemat prin harul lui Cristos, la o altă Evanghelie[a]. 7 Nu că ar exista o altă Evanghelie, dar sunt unii care vă tulbură şi vor să schimbe Evanghelia lui Cristos. 8 Însă, chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti o altă Evanghelie decât cea pe care v-am vestit-o, să fie blestemat! 9 Aşa cum v-am spus înainte, vă spun din nou: dacă cineva vă vesteşte o altă Evanghelie decât cea pe care aţi primit-o, să fie blestemat!

  Corina coCorina coAcum 2 luni
  • O singura religie pentru toți așa scrie in biblie

   A RA RAcum lună
 • Bună mă numesc sonia și tare mult mi-aș dori să fiu în grupul vostru miar face nare plăcere

  Sonia SoniaSonia SoniaAcum 3 luni
  • Buna Sonia Sonia, ne puteți contacta prin messenger sau WhatsApp. Putem discuta împreună. Dumnezeu să vă binecuvânteze. chat.whatsapp.com/ICBji6ysB442PZ5WMB0YmX m.me/kingdomsalvationro?ref=YTB Contactați-ne: +33-76-62-34-276

   Biserica lui Dumnezeu AtotputernicBiserica lui Dumnezeu AtotputernicAcum 2 luni
 • Domnul să ne umple inimile cu margaritarele Cuvantului lui Dumnezeuca să putem fi destoinici si indrazneti in mărturisirea invataturilor si Legilor lui Dumnezeu AMIN

  MARIA FLOREAMARIA FLOREAAcum 3 luni
 • Buna ziua

  Emanuela VlaicuEmanuela VlaicuAcum 4 luni
 • Doamne ferestene de dezastre și necazuri ! Degeaba ești bogat dacă nu ești fericit ! Dacă ești sărac , ai de toate ! Amin ! Nu uitati să iertați ! Când Isus Hristos stătea pe cruce , el a spus : ,, Tatăl Meu , iartăi , fiindcă nu stiu ce fac ! "

  Geta BudauGeta BudauAcum 4 luni
 • Întoarcerea la Credință este vrerea Lui ***

  Constanta GhitaConstanta GhitaAcum 4 luni
  • Iubește Adevărul katia, nu minciuna ***

   Constanta GhitaConstanta GhitaAcum 4 luni
 • Amin

  Jane LeeJane LeeAcum 4 luni
 • Dumnezeu sa bine cuvînteze pe toti cei ce Pun efort in cuvîntului domnului isus

  Micsunica PerisoaraMicsunica PerisoaraAcum 5 luni
 • Jh

  Camelia CrețuCamelia CrețuAcum 5 luni
 • Biblia a profețit că Domnul va veni înaintea dezastrelor. Astăzi, dezastrele se produc unele după altele, așa că de ce unii oameni nu L-au întâmpinat încă pe Domnul? Înscrieți-vă într-unul dintre micile noastre grupuri pentru a găsi răspunsul. chat.whatsapp.com/ICBji6ysB442PZ5WMB0YmX m.me/kingdomsalvationro?ref=YTB roones.info/video/PLQoN3BpgFwU4XggLZN7P7_-g9j82M6ejs

  Biserica lui Dumnezeu AtotputernicBiserica lui Dumnezeu AtotputernicAcum 5 luni
  • Sfirșitu este aproape

   Dane PalcuDane PalcuAcum 3 luni
 • 😍😍😍😍😍😝🙏🙏🙏🙏

  Ioana TeodorIoana TeodorAcum 5 luni
 • Amin! Doamne

  raul ratraul ratAcum 5 luni
 • Am crezut că numai " Martorii lui Iehova" bat la ușă și merg " în casa- n casă" ...dar cine sunt acești " fulgerul răsăritului" o noua sectă ce a răsărit? răspunde cineva la întrebări? asi avea multe...sinceri m- ar interesa răspunsurile

  Eva CorodanEva CorodanAcum 5 luni
  • Galateni 1:6-9 6 Sunt surprins că vă întoarceţi atât de repede de la Cel Care v-a chemat prin harul lui Cristos, la o altă Evanghelie[a]. 7 Nu că ar exista o altă Evanghelie, dar sunt unii care vă tulbură şi vor să schimbe Evanghelia lui Cristos. 8 Însă, chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti o altă Evanghelie decât cea pe care v-am vestit-o, să fie blestemat! 9 Aşa cum v-am spus înainte, vă spun din nou: dacă cineva vă vesteşte o altă Evanghelie decât cea pe care aţi primit-o, să fie blestemat!

   Corina coCorina coAcum 2 luni
  • Buna Eva Corodan! Credincioșii în Domnul doresc cu toții întoarcerea Domnului Isus, în întreaga lume doar „Fulgerul Răsăritean” mărturisește că Domnul Isus s-a întors și El este Dumnezeul Atotputernic întrupat care face lucrarea de judecată începând cu casa lui Dumnezeu . Apariția „Fulgerului Răsăritean” a zguduit toate sectele și confesiunile, precum și pe toți cei care cred sincer în Dumnezeu și tânjesc după apariția Lui. Mulți oameni îl recunosc pe Dumnezeul Atotputernic ca pe Domnul Isus revenit, investigând lucrările din timpul sfârșitului lui Dumnezeu Atotputernic și, prin urmare, se întorc la Dumnezeu Atotputernic în succesiune. Aceasta este exact împlinirea profeției Domnului Isus, „Căci așa cum fulgerul iese din răsărit și strălucește chiar și în apus, așa va fi și venirea Fiului omului”. (Matei 24:27) „Fulgerul” se referă la adevăr, cuvântul lui Dumnezeu și „iese din răsărit” înseamnă că iese din China și „strălucește chiar și spre apus” înseamnă că Evanghelia se răspândește spre apus și „Venirea Fiului omului” se referă la Dumnezeu care se întrupează în răsărit - Dumnezeu apare și lucrează în China. În cele din urmă, lucrarea lui Dumnezeu s-a răspândit în apus. Acum, aceste profeții s-au împlinit. Pentru mai multe detalii, Vă recomandăm să urmăriți filmul de mai jos Arătarea și lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic: un istoric al apariției și dezvoltării Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic roones.info/news/soOqopSel8eBlKg/video Dacă aveți întrebări, contactați-ne prin WhatsApp . chat.whatsapp.com/FpaEKVlfi7Y376SOBZ1z5i

   Biserica lui Dumnezeu AtotputernicBiserica lui Dumnezeu AtotputernicAcum 5 luni
 • Domnul graieste prin fiecare tu ai batut la usa ei ia tea primit domnul e in noi.

  Andreea ChelaruAndreea ChelaruAcum 6 luni
  • Filmul spune cum protagonistul acceptă lucrarea lui Dumnezeu în ultimele zile: două surori care propovăduiesc Evanghelia Împărăției bat la ușa protagonistului, după mai multe părtășii și discuții, Protagonistul recunoaște în sfârșit vocea lui Dumnezeu și salută întoarcerea Domnului. Așadar, atunci când cineva mărturisește întoarcerea Domnului, nu ar trebui să fim și noi ca fecioarele înțelepte, căutând și investigând activ pentru a auzi dacă este vocea lui Dumnezeu? Vă recomandăm să urmăriți un videoclip despre mărturia creștină și vă va ajuta să întâmpinați revenirea Domnului. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta prin WhatsApp și vă vom răspunde! Fie ca Domnul să te bicuvânteze. chat.whatsapp.com/FpaEKVlfi7Y376SOBZ1z5i

   Biserica lui Dumnezeu AtotputernicBiserica lui Dumnezeu AtotputernicAcum 5 luni
 • Acest videoclip îmi spune să mă gândesc mai mult la voia lui Dumnezeu atunci când cred în Dumnezeu, decât să urmez cuvintele pastorului.

  Renate PennerRenate PennerAcum 6 luni
 • Amin

  Potcoava SorinelPotcoava SorinelAcum 6 luni
 • Domnul sa aibă mila si îndurare de noi de toții

  alexxdorynn Călin dorynalexxdorynn Călin dorynAcum 6 luni
 • I really like your movies. But, translate into Christian movies, correctly the Truth.

  Sorin MihailaSorin MihailaAcum 6 luni
 • So: not that the Lord Jesus Christ could not incarnate in the flesh. Can do this! . Only as I wrote to you: He will not do it again! He will do it only when he comes to the clouds of Glory at the end of the thousand years and not at the beginning of the thousand years. Understand this in the light of Truth, for it is not so difficult for you to understand it! .

  Sorin MihailaSorin MihailaAcum 6 luni
  • Acum sunt zilele de pe urmă, și Domnul S-a întors conform promisiunii Sale. Dar mulți oameni nu L-au întâmpinat pe Domnul pentru că ei se țin de profeția despre Domnul coborând pe nori, dar au neglijat profeția revenirii Sale în taină. Apocalipsa 16:15 "Iată, Eu vin ca un hoț" Acest verset arată că venirea Domnului este o venire ascunsă, precum și Luca 17: 24-25 "Căci aşa cum iese fulgerul şi luminează de la o margine a cerului la cealaltă, tot aşa va fi şi cu Fiul Omului (în ziua Sa)! Dar mai întâi trebuie să sufere multe şi să fie respins de această generaţie." Această expresie „Fiul omului” se referă la Acela care este născut dintr-un om și are o umanitate normală. Domnul Isus întrupat a fost numit Fiul omului și Hristos, așa că a doua venire a Domnului din zilele din urmă trebuie să se întrupeze și să fie într-un mod ascuns. Puteți întreba cum se va împlini profeția venirii Domnului pe un nor? Dumnezeu este credincios și tot ceea ce spune El se va împlini pas cu pas. Pentru a înțelege adevărul despre cum se împlinește profeția întoarcerii Domnului. Vă rugăm să petreceți doar 9 minute pentru a viziona minunatul videoclip din „Ce voce frumoasă”. roones.info/news/3qqIzIaK2Kyp25Q/video Dacă doriți să aflați mai multe despre misterul întoarcerii Domnului, contactați-ne prin messenger și vom vorbi despre asta împreună! chat.whatsapp.com/FpaEKVlfi7Y376SOBZ1z5i

   Biserica lui Dumnezeu AtotputernicBiserica lui Dumnezeu AtotputernicAcum 6 luni
 • Ce frumoase cuvinte LAUDAT sa fie Domnu an Veci Amin

  ana maria mutiana maria mutiAcum 8 luni
 • Sa îl iubim pe Dumnezeu cu tot sufletul și cu dragoste curată și sinceră! Cum bunul Dumnezeu ne iubește pe noi toți la fel.dragostea lui Dumnezeu este infinită .fara el nu putem face apsolut nimic.noi suntem copii lui .iar el este tatăl nostru care ne ocrotește și ne păzește de toate relele.Amin!😇😇😇😇🙏🙏🙏🙏

  Caltea GabrielaCaltea GabrielaAcum 8 luni
  • Poți să îmi traduci ce mi-ai scris aici că eu nu înțeleg bine engleza? 😔

   Caltea GabrielaCaltea GabrielaAcum 5 luni
  • Amen. God loves us. In order to save us from Satan’s affliction, He comes among us personally to speak and work, yet many people don’t know Him. They treat Him as man and resist Him carelessly. Just as the Pharisees, they believed in God generation after generation and served God in the temple, yet they resisted the Lord Jesus’ work and finally nailed Him on the cross because they didn’t know the incarnate God and stubbornly held onto the words of the Bible. We should learn a lesson from the Pharisee’s failure and have a heart of seeking the truth, then we will have the chance to gain God’s protection and blessings. We recommend the movie below to you and hope it can help you know the incarnate God. roones.info/news/u3Sp0GWQ0Np_l5w/video If you still have any questions, you can contact us via WhatsApp and we can communicate and discuss together. WhatsApp:chat.whatsapp.com/FyW3KcLCHHFCWKIUCTQl3w

   Biserica lui Dumnezeu AtotputernicBiserica lui Dumnezeu AtotputernicAcum 8 luni
 • În BIBLIE âl găsim pe Dumnezeu nu în altă parte.

  Maria NiculaMaria NiculaAcum 9 luni
 • Nu ajunge să credeți în Isus.Trebuie să călcam cât mai exact pe urmele sale și sâ facem voia TATĂLUI nostru ceresc care la trimis să moară pentru tine că tu să trăiești veșnic pe un pământ PARADISIAC.PSALMUL 37:10-12. Ânainte de a urca la cer Isus a dat o poruncă apostolilor săi. Știți care este porunca?

  Maria NiculaMaria NiculaAcum 9 luni
  • Hello, many believers believe that all God's word and work are in the Bible and that there is no God’s word or work outside the Bible. Is this viewpoint right? This reminds us of the words in John 21:25, "There are many more things that Jesus did. If all of them were written down, I suppose that not even the world itself would have space for the books that would be written." This verse plainly says that the words of the Lord Jesus are not completely recorded in the Bible, only a very limited portion has been recorded in it. It is evident that there are word and work of God outside the Bible, and if we limit the work of God into the Bible, we will lose God's salvation in the last days. Almighty God says, "If you wish to see the work of the Age of Law, and to see how the Israelites followed the way of Jehovah, then you must read the Old Testament; if you wish to understand the work of the Age of Grace, then you must read the New Testament. But how do you see the work of the last days? You must accept the leadership of the God of today, and enter into the work of today, for this is the new work, and no one has previously recorded it in the Bible... The work of today is a path that man has never walked, and a way that no one has ever seen. It is work that has never been done before-it is God’s latest work on earth... Who could have recorded every single bit of today’s work, without omission, in advance? Who could have recorded this mightier, wiser work that defies convention, in that moldy old book? The work of today is not history, and as such, if you wish to walk the new path of today, then you must depart from the Bible, you must go beyond the books of prophecy or history in the Bible. Only then will you be able to walk the new path properly, and only then will you be able to enter into the new realm and the new work" (“Concerning the Bible (1)” in The Word Appears in the Flesh). Recommend the following Film creștin „Cine este domnul meu” Segment 2 - Cuprinde Biblia oare toată lucrarea și cuvântul lui Dumnezeu? roones.info/news/pXufznmQp9ak0mE/video It can help us know more about God’s work in the last days and welcome our Lord Jesus. If you have any questions, you can contact us via messenger. Messenger: www.messenger.com/t/EasternLightningro

   Biserica lui Dumnezeu AtotputernicBiserica lui Dumnezeu AtotputernicAcum 8 luni
 • Bune filmele va mulțumim

  Eudochia CucinschiEudochia CucinschiAcum 10 luni
 • Citiți psalmi 119

  Fratele si sora kimFratele si sora kimAcum an
 • Dați slavă Domnului Iisus Hristos

  Valentin SofronoviciValentin SofronoviciAcum an
 • Domnul sa va binecuvinteze 🙏🙏

  Andreea DumitruAndreea DumitruAcum an
 • God knocks at man's heart with words. The wise virgins will seek and investigate the true way and hear God's voice. As the Lord Jesus said, ""My sheep hear my voice, and I know them, and they follow me."" (John 10:27)

  Lulia CazacuLulia CazacuAcum an
 • Vai de noi asa se intampla in ziua,de azi cu bisericile de,diferite confesiuni...se cred singurii mintuiti...si asa,satana lucreza,si duc oamenii la pierzare.Pavel spunea ca nu vrea sa cladeasca pe lucrarea altuia pt.ca cuvantu trebuie propovaduit la cei care nau auzit.Astea care tot cauta sa convinga pe celelalte parca,ar fii martore a lui iehova.Domnul sa ne dea lumina si sunt singur ca daca citim biblia,singuti Dzeu ne lumineaza prin duhul sfant.

  Yo YoYo YoAcum an
  • Hello Yo Yo! First of all, I’d like to clarify: I am a Christian from The Church of Almighty God, I follow the return of the Lord Jesus, Almighty God. The Lord Jesus said, “My sheep hear my voice, and I know them, and they follow me.” (John 10:27) “He that has an ear, let him hear what the Spirit said to the churches; To him that overcomes will I give to eat of the tree of life, which is in the middle of the paradise of God.” (Revelation 2:7) The Lord Jesus told us clearly, when He returns, He will speak and express the truth. All people who hear God’s voice accept it, they can welcome the Lord’s return and are raptured before God. Paul is only a person God used, if the words spoken by the people God used are in accordance with the truth, they are just their limited understanding and experience to the truth. They are far away from the substance of the truth. Almighty God says, “All the words of enlightenment of the Holy Spirit do not represent God’s word, do not represent truth, and they do not pertain to the truth. It can only be said that those people have some understanding of truth, and some enlightenment of the Holy Spirit... Truth is the life of God Himself, representing His own disposition, representing His own substance, representing everything within Him.” Therefore, the words of God and the words of man in the Bible cannot be confused. The preaching of many religious pastors are based not on the word of God but on the words spoken by man in the Bible. They regard man’s words in the Bible as the truth and make people practice and comply with them. This makes it easy to create confusion, because man’s words cannot be man’s life and only God’s words can be man’s life. Recommend a movie clip for you. May God bless you. roones.info/news/pZqjmqiWxdJtl4o/video

   Biserica lui Dumnezeu AtotputernicBiserica lui Dumnezeu AtotputernicAcum an
 • Foarte inspirat acest film. Merita vazut! ÎMI VINE SĂ PLÂNG

  Laura Bianca PaduraruLaura Bianca PaduraruAcum an
 • Dumnezeu sa va binecuvânteze!

  Rebeca TimoceRebeca TimoceAcum an
 • Toata Scripture este inspirata de Dumnezeu, ca sa mustre, sa invete si sa disciplineze. Deci unde avem cheia Adevarurilor daca Biblia nu exista nui cunoasteam pe Evrei Apostolii si Isus, iar toata Dramele traite de Apostolii si din Vechiul Israel sunt exemple pentru Noi in ziua de asta I, la fel cu a fost Noe si Familia sa, doar 8 personae au fost aprobati sa fie salvati, fiindca au asculta de Dumnezeu. Iar Adevarul il gasim si in Bible si nu trebuie ignorat, trebuie sa cautam Adevarul si sa citim cu Atentie asa cum a fost vorbele Domnului Isus asternute in Biblie,. Iar numele lui Dumnezeu trebuie sa Al sfintim numele lui este Iehova, si forma semnificatiei numelui lui Iehova este Iah Yah sau YAHWEH care are semnificatia "El face sa Devina".

  Imbuzan Darius GiorgianImbuzan Darius GiorgianAcum an
  • Hello Imbuzan Darius Giorgian: The Bible is inspired by God and the words in the Bible are all God’s words, these are all the ideas of us humans. Man’s idea doesn’t represent God's and only God knows the substance of the Bible most. Christ of the last days has revealed the inside story of the Bible. Almighty God says, “In fact, apart from the books of prophecy, most of the Old Testament is historical record. Some of the epistles of the New Testament come from people’s experiences, and some come from the enlightenment of the Holy Spirit; the Pauline epistles, for example, arose from the work of a man, they were all the result of the Holy Spirit’s enlightenment, and they were written for the churches, were words of exhortation and encouragement for the brothers and sisters of the churches. They were not words spoken by the Holy Spirit-Paul could not speak on behalf of the Holy Spirit, and neither was he a prophet, much less did he see visions. His epistles were written for the churches of Ephesus, Philadelphia, Galatia, and other churches.” “Not everything in the Bible is a record of the words personally spoken by God. The Bible simply documents the previous two stages of God’s work, of which one part is a record of the foretellings of the prophets, and one part is the experiences and knowledge written by people used by God throughout the ages. Human experiences are tainted with human opinions and knowledge, which is unavoidable. In many of the books of the Bible are human conceptions, human biases, and human absurd interpretations. Of course, most of the words are the result of the enlightenment and illumination of the Holy Spirit, and they are correct interpretations-yet it still cannot be said that they are entirely accurate expressions of the truth. Their views on certain things are nothing more than the knowledge of personal experience, or the enlightenment of the Holy Spirit. The foretellings of the prophets were personally instructed by God: The prophecies of Isaiah, Daniel, Ezra, Jeremiah, and Ezekiel came from the direct instruction of the Holy Spirit, these people were seers, they had received the Spirit of prophecy, they were all prophets of the Old Testament. During the Age of Law these people, who had received the inspirations of Jehovah, spoke many prophecies, which were directly instructed by Jehovah.” (From “Concerning the Bible (3)” in The Word Appears in the Flesh) God’s words are very clear: Not everything in the Bible is a record of the words personally spoken by God. It is only a record of God’s work. In the Bible, only the words of Jehovah God and the Lord Jesus, as well as the words spoken by prophets as inspired by God are truly the word of God. The rest is mostly historical records, as well as men’s experiences and knowledge. Therefore, the saying “All scripture is given by inspiration of God” does not conform with historical fact! Here I recommend a movie for you and hope it will be helpful. roones.info/news/xmNlp5uGxMqlonI/video

   Biserica lui Dumnezeu AtotputernicBiserica lui Dumnezeu AtotputernicAcum an
 • Amen. God is the wellspring of living water of life. His words are unending. How can God only speak the limited words that are recorded in the Bible?

  WIATREK HabeanWIATREK HabeanAcum an
 • The Lord Jesus said ""My sheep hear my voice"", the Book of Revelation prophesied ""He that has an ear, let him hear what the Spirit says to the churches”, so if we want to welcome the Lord, we indeed need to pay attention to hearing the Lord's voice, and seek what the Spirit says to the churches. Such fellowships have enlightenment and makes us have the path to practice. THANK THE LORD!

  Dana ArambescuDana ArambescuAcum an
 • Amen! God says, "Since we are searching for the footprints of God, it behooves us to search for God’s will, for the words of God, for His utterances-because wherever there are new words spoken by God, the voice of God is there, and wherever there are the footsteps of God, God’s deeds are there. Wherever there is the expression of God, there God appears, and wherever God appears, there the truth, the way, and the life exist." As long as we have a longing and seeking heart, we can welcome the Lord and attend the feast together with the Lord.

  Loana PavelescuLoana PavelescuAcum an
 • adevaru,,,,fara cuvinte......dumnezeu exzista.....ok..

  aurelian stefanescuaurelian stefanescuAcum an
 • Doamne Ajuta amin 🙏 🙏 🙏 🙏

  Rente HasanRente HasanAcum an
 • Ascultați vocea lui Dumnezeu.

  Anthony J . FlemingAnthony J . FlemingAcum an
  • Amen! Almighty God says, “I gave My glory to Israel and then took it away, and afterward I brought the Israelites to the East, and all of humanity to the East. I have brought them all to the light so that they may be reunited with it, and be in association with it, and no longer have to search for it. I shall let all who are searching see the light again and see the glory I had in Israel; I shall let them see that I have long ago come down upon a white cloud into the midst of mankind, let them see the countless clouds of white and fruits in their abundant clusters, and, what is more, let them see Jehovah God of Israel. I shall let them look upon the Master of the Jews, the longed-for Messiah, and the full appearance of Me who have been persecuted by kings throughout the ages. I shall work upon the entire universe and I shall perform great work, revealing all My glory and all My deeds to man in the last days. I shall show My glorious countenance in its fullness to those who have waited many years for Me, to those who have longed for Me to come upon a white cloud, to Israel that has longed for Me to appear once again, and to all mankind who persecute Me, so that all will know that I have long ago taken away My glory and brought it to the East, so that it is no longer in Judea. For the last days have already come!” Besides, share a video of reading God’s words with you, hope it will be hopeful:Cele șapte tunete răsună - Prorocind că Evanghelia Împărăției se va răspândi în tot universul. roones.info/news/15ODxXavzKx_uYY/video

   Biserica lui Dumnezeu AtotputernicBiserica lui Dumnezeu AtotputernicAcum an
 • The movie is worth watching, esp. Almighty God's words, has spoken clearly about how the Lord comes. The more I listen the more I feel it's God's words, from the voice of the Holy Spirit. Thank the Lord! It's His words that opened my heart.

  WIATREK HabeanWIATREK HabeanAcum an
 • This movie touched me a lot. I am a new believer in Almighty God. Now I knew the Lord Jesus has come in the flesh and done a new work to judge and chastise man's internal sinful nature. I feel this is the voice of God. Though I can't tell so clear, I can feel the words are good. I am willing to know more about Almighty God's work.

  Babolea TaklaBabolea TaklaAcum an
 • Agree with you and have the same feeling. When the Lord comes and knocks at our door, we can't hear man's words but God's words, also need to recognize God's voice, that is the key, thus we can meet the Lord. Amen!

  Ambroselli EchimAmbroselli EchimAcum an
 • Thank the Lord! I always think the Lord will appear to us in the air. Because of such a thought, I missed many chances of welcoming the Lord when He knocked on my door. Today, this movie made me realize that He uses His words to knock at my door. As the Bible says, "My sheep hear my voice, and I know them, and they follow me... (John 10:27) " The key to welcoming the Lord is to hear God's voice.

  Press BabuicaPress BabuicaAcum an
 • Domnul Isus sa ridicat la Cer și ne a fost lăsat Duhul Sfânt care sa ne călăuzește pe pământ..Domnul pe nori de Slavă se va întoarce. 1 Tesaloniceni 4: 16-17. Ce se întâmplă fraților vă lăsați amăgiți de orice învățătura. Rămâneți tari în ceea ce privește Cuvântul.

  Anamaria AntalAnamaria AntalAcum an
 • Revelation 3:20: “Behold, I stand at the door, and knock: if any man hear my voice, and open the door, I will come in to him, and will sup with him, and he with me.” This verse explained that the Lord will knock at our door when He returns. But I still don't understand how the Lord knocks at the door and how I can welcome the coming of the Lord. Today through this film I understood this is for us to open the mystery of "the Lord knocks on the door"! Thanks to the Lord!

  Deboy KomlosiDeboy KomlosiAcum an
 • Foarte inspirat acest film. Merita vazut!

  Gring KituGring KituAcum 2 ani
 • Un film minunat în care ne arata ca Dumnezeu exista cu adevărat este alături de noi și ne iubește necondiționat și ca Isus a murit pentru păcatele noastre!amin fiți binecuvântați.

  Lallo LacanLallo LacanAcum 2 ani
 • Dumnezeu sa ajute pe fiecare ce e in cumpana sa ia decizia corecta, aceea de a fi un pacatos salvat de Isus Hristos

  Wallpe BabusWallpe BabusAcum 2 ani
 • Un film foarte bun, care te pune mult pe gânduri.

  Luzardo HadimbuLuzardo HadimbuAcum 2 ani
 • Un film cu adevărat creștin! Mulțumesc! Fiți binecuvântați!

  Aranza KiritaAranza KiritaAcum 2 ani
 • Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti cu viața veșnică!!

  Opsal MacariOpsal MacariAcum 2 ani
  • Amin 🙏

   Andreea RominaAndreea RominaAcum 5 luni
  • Amin,Fie ca Dumnezeu să ne conducă pe calea vieții veșnice.

   Nancy C GillisNancy C GillisAcum an
 • Almighty God can tell clearly the destination of all kinds of people, which made me feel that there is authority in His words. Only God can speak in such a way and has such power to determine man’s destination. I thought these words are God's voice after hearing them.

  Gasper MacarinGasper MacarinAcum 2 ani
  • amin

   Nancy C GillisNancy C GillisAcum an
  • Oui, personne ne peut clarifier le règlement humain.

   battrise louisebattrise louiseAcum an
 • Hearing God's words, we feel there is authority and power in it. This is the function of our heart and soul. But for man's words, although we can understand, we could not feel the authority and power in it. There is difference between God's words and man's words.

  Babolea TaklaBabolea TaklaAcum 2 ani
 • The Bible says, "He that has an ear, let him hear what the Spirit said to the churches." (Revelation 3:13) So, only by paying attention to the Lord's voice can we welcome the Lord's return.

  Jaser AaniiJaser AaniiAcum 2 ani
  • Da

   LIDIA DRAGOȘLIDIA DRAGOȘAcum 6 luni
  • Amin, acest film este atât de minunat.

   Estoy ahi HolaEstoy ahi HolaAcum 2 ani
 • Our pastors often tell us that the Lord will come on the clouds in the last days. But if so, how will the Lord's other prophecies be fulfilled? I feel that the members of The Church of Almighty God have fellowshipped these issues clearly and there are enlightenments in it. They are right. If we refuse the Lord when He comes, won't we be missed being caught up?

  Oxner JaliaOxner JaliaAcum 2 ani
 • Those words have revealed deeply and thoroughly the Pharisees' nature of resisting the Lord. This can not be done by anyone. Those words are likely to be utterances the Holy Spirit says to the churches.

  Ducker BabotaDucker BabotaAcum 2 ani
 • I believe in the Lord for years, no matter what the pastor say, I think it is right. There are many prophecies in Revelation, "He that has an ear, let him hear what the Spirit said to the churches." (Revelation 3:13) But I just can't understand the words of the Lord, and even follow the pastor and think that there are no more words of the Lord outside the Bible. This is denying the Lord's words. I am too ignorant!

  WIATREK HabeanWIATREK HabeanAcum 2 ani
 • Revelation 3:20 “Behold, I stand at the door, and knock: if any man hear my voice, and open the door, I will come in to him, and will sup with him, and he with me. ” How will this verse be fulfilled? How will the Lord knock at our door? These questions always confuse me.

  Catalina MacduffieCatalina MacduffieAcum 2 ani
 • The Bible says, "And at midnight there was a cry made, Behold, the bridegroom comes; go you out to meet him." This verse told us that when the Lord comes back, there must be someone who tells us the message and testify to Him. When we hear someone testify to God, we should go to investigate. This will accord with God's will.

  OLTZ SabadasOLTZ SabadasAcum 2 ani
 • Amen! there are many prophecies about the Lord's return. It seems not reliable if we define that the Lord will surely return on the clouds only based on one verse. What they fellowshipped are all new light, which should be the Holy Spirit's revelations.

  Press BabuicaPress BabuicaAcum 2 ani
 • cititi si vedti ce se va intampla celor ce scot sau adauga cuvinte la cartea vieti biblia , si pe urma , sa vedeti ,mai credeti fulgerarile astea ???? apoc cap 22 cu 18 si 19

  C MC MAcum 2 ani
  • Eu cred că Isus Hristos va venii în trup dar nu cred că va mai trai printre noi ci va venii pe norii cerului in toată Slava Sa și nu mi se pare normal să spuneți ca oamenii sa se indeparteze de Biblie e adevarat ca Dumnezeu vorbeste cum vrea El dar nu mi se pare corect sa spuneti oameniilor sa se indeparteze de Biblie si sa nu mai citească.....Ca voi stiti toate acestea tot din Biblie si aveti grija ce carti adaugati si ce scoateti caci ce adaugati vi se va adauga si voua la toate acelea ce spune Biblia și daca scoateti ceva si voua vi se va scoate dreptul la pomul viatii....

   Flori CostacheFlori CostacheAcum 2 ani
  • Hello Claudiu Mehedinteanu!Whether it could be cut down or added to in the Bible, it has been said very clearly in the Revelation that it refers to the prophecies, but not the whole Bible. We should have a correct understanding of it. The Lord Jesus said, "Heaven and earth shall pass away, but my words shall not pass away." (Matthew 24:35) "For the prophecy came not in old time by the will of man: but holy men of God spoke as they were moved by the Holy Ghost." (2 Peter 1:21) All God's words will be fulfilled. If it is like what you said that it can't be cut down or added to in the Bible, then how could the work prophesied by God be fulfilled? Such as the judgement work in the last days, the words spoken by the Holy Spirit to the churches, the Lamb opening the scrolls, and the utterances of the seven thunders? Therefore aren't those who don't believe that God's prophecies will be fulfilled those who cut down God's prophecies recorded in the Bible? Besides, the lightening is from the east(Zechariah 10:1)and is the the coming of the Son of man. It is completely from God. Almighty God says, "When all people take heed, when all things are renewed and revived, when every person submits to God without qualms, and is willing to shoulder the heavy responsibility of God’s burden-this is when the eastern lightning issues forth, illuminating all from the East to the West, terrifying all of earth with the arrival of this light; and at this moment, God once again begins His new life. Which is to say, at this moment God begins the new work on earth, proclaiming to people of the entire universe that “When lightning issues forth from the East-which is also precisely the moment that I begin to speak-at the moment the lightning comes forth, the whole empyrean is illuminated, and all the stars begin to transform.” ...the eastern lightning issues forth immediately. Which is to say, in the world’s East, from when testimony to God Himself begins, to when He begins to work, to when divinity begins to wield sovereign power across the earth-this is the glowing shaft of the eastern lightning, which has ever shone out to the whole universe. " (From The Word Appears in the Flesh "Chapter 12")

   Biserica lui Dumnezeu AtotputernicBiserica lui Dumnezeu AtotputernicAcum 2 ani
 • Amin

  Tavi TaviTavi TaviAcum 2 ani
 • Multumesc pt.bunatatea dvs Dzeu sa va binecuvinteze si sa va poarte de grija in bunatatea lui Amin fr în dul Isus hristos.

  Gheorghe DanGheorghe DanAcum 2 ani
  • Dumne zeu să va binecuvinteze pentru invataturile ce ne este.de folos tuturor

   MARIA FLOREAMARIA FLOREAAcum 3 luni
 • Amen

  Belle LoiselleBelle LoiselleAcum 2 ani
 • After watching the film, I became more clear about how to discern the voice of the Lord, and especially the greatest difference between man’s word and God’s word. God’s word is the truth with authority and power that people with heart and sprite can feel as soon as they hear it. It’ s easier for us to discern the voice of man for man’s word can be grasped and understood. We feel not the slightest power or authority in man’s words, and even less can we confirm they are the truth. This is the greatest difference between the words of God and the words of man. I have never been unable to discern the words of God from the words of man, but now, I understand.

  Anna ČernaAnna ČernaAcum 2 ani
 • Afte watching the video, I came to realize that I had believed in the Lord for many years, but I never thought the Lord would come in secret, and instead, I always listened to the words of the pastors and elders “ The most essential point for our faith in the Lord is to wait and welcome the Lord’s descending upon a cloud to take us into the kingdom of heaven.” From the video, I knew that the most important practice of welcoming the return of the Lord is to seek listening to the voice of the Lord. Especially, the brothers and sisters in the video fellowshiped clearly about how to discern the true way from the false ones, which made me feel bright in my heart. Thank the Lord! I won’t miss the chance of seeking the true way.

  lindberg Alinlindberg AlinAcum 2 ani
 • The two witnesses risked the danger of being arrested and put in prison by the Chinese police to preach the gospel to the brothers and sister with strong desire of the return of the Lord. However, these brothers and sisters repeated to refuse them because of being deceived by the CCP and the pastors and elders. In difficulty, the two sisters still persistently knocked at the door to preach the gospel with love, which made me see God’s love and very moved. It is actually God knocking at the door of man’s heart.

  Aleishka RobinsonAleishka RobinsonAcum 2 ani
 • So, God expresses the truth to use the words to knock at the door of my heart. This is just fulfilled by the verse, “My sheep hear my voice, and I know them, and they follow me:” Amen!

  Angie McnallyAngie McnallyAcum 2 ani
 • This film is so wonderful. Brothers and sisters recognize the voice of God by investigating the words of Almighty God. They also have a discernment towards the pastors and elders and are no longer deceived by the pastors and elders. It's a great event that they can accept the gospel of God in the last days. Thank God!

  Yul StreetYul StreetAcum 2 ani
 • In the past, I only understand the prophecy a little about the Lord comes to knock at the door. I thought the Lord stood outside to knock at the door and seek us. After watching the movie, I just understood the verse of Revelation 3:20,“ Behold, I stand at the door, and knock: if any man hear my voice, and open the door, I will come in to him, and will sup with him, and he with me.” These words refer to the Lord's returning in the last days in order to personally speaks and uses the words to knock at the door of people’s heart.

  Marcia DrumMarcia DrumAcum 2 ani
ROones